Behandelingen

Acryl/Gel

Wil je graag prachtige, verlengde nagels die allemaal even lang zijn en niet breken? Dan zijn nagels van Gel of Acryl dé oplossing voor jou. Direct resultaat en super sterk.

 

Gelpolish

Wil je liever geen kunstnagels maar wel graag mooie iets versterkte en gekleurde gelakte nagels die wel 3 a 4 weken mooi blijven? Dan is gelpolish geschikt voor jou! Ik werk met een verstevigende building base dus je eigen nagel beschadigt niet.

Gelpolish op je tenen!

Mooi kleurtje op je tenen dat heel lang mooi blijft? Dat kan met gelpolish op je teennagels. Altijd verzorgde, fleurige voeten, dat wil toch iedereen?

 

Manicure de luxe

Wil je graag verzorgde, superzachte handen? Hou je van massage? Neem dan een manicure behandeling de luxe! Hier krijg je een fijne nagelverzorging, een paraffine bad waardoor je handen lekker zacht aanvoelen en als afsluiting een ontspannen handmassage.

 

Bruid?

YES, je gaat trouwen en wilt als “finishing touch” mooie nagels. Verstandig is dan om niet pas een paar dagen van te voren te bellen voor een afspraak maar 3 weken voor je bruiloft alvast een keer langs te komen. We kunnen dan samen bekijken wat je mooi vindt en wat goed bij jou past. Ook kan ik dan alvast een manicure geven en kun je -als je dat wilt- alvast een keer gelpolish of acrylgel op je nagels laten aanbrengen. Zo kun je er aan wennen en kunnen jouw nagels  door de versteviging mooi doorgroeien.

Nagelbijtarrangement 

Ai… ben je een nagelbijter en wil je hier erg graag vanaf? Je kunt door gel of acryl op de nagel te plaatsen, de nagel verharden, zodat nagelbijten erg lastig wordt. Op deze manier laat je je natuurlijke nagel weer groeien en als die eenmaal op lengte is ben je super trots op jezelf. Hieronder leg ik uit wat de behandeling inhoudt:

Het arrangement kost € 185,00 inclusief een flesje nagelriemolie. Mocht er in de weken tussen de afspraken door, problemen zijn met de nagels, aarzel dan niet en bel, mail of stuur een WhatsApp bericht. Je mag het bedrag in 2 delen betalen. Bij de 1e afspraak € 100,00 en bij de 4e afspraak € 85,00.

 

NAGELBIJTARRANGEMENT UITLEG

Afspraak 1 

Je komt langs voor je eerste afspraak. Je nagels worden bekeken en ik vertel je precies wat ik ga doen. Er wordt een set gel of acrylnagels gezet in een naturel kleur. De nagels worden kort gehouden, omdat je niet gewend bent aan lange nagels. Je krijgt een flesje nagelriemolie mee naar huis. Hiermee moet je je nagelriemen minimaal 2x per dag insmeren om ze soepel te houden.

Afspraak 2 

Je komt langs voor een controle. We bespreken hoe het gaat en je nagels worden gecontroleerd. Eventuele luchtrandjes worden weg gevijld en afgebroken nagels worden gerepareerd.

Afspraak 3 

Na 2 afspraken worden de kunstnagels weer mooi in vorm gevijld en opgevuld. Dit gebeurt de eerste paar afspraken steeds na 1 week, omdat nagels van een bijter sneller groeien. Deze wekelijkse afspraak weerhoudt je ervan om te gaan bijten en peuteren.

Afspraak 4 

Bij deze nabehandeling gaan we de nagels weer controleren. De nagels worden indien nodig mooi in vorm gevijld én een stukje ingekort.

Afspraak 5 

Bij deze afspraak worden de nagels weer opgevuld en in vorm gevijld.

Afspraak 6 

Dit is de laatste afspraak van het arrangement. 

Na afloop:

Nu kun je er voor kiezen om over 3 weken een nieuwe afspraak te maken om de nagels op te laten vullen of je kunt de nagels dan laten verwijderen. Indien je de nagels laat verwijderen moet je er zeker van zijn dat je van je nagels afblijft, anders zou het zonde zijn van het arrangement.